Clinics

Het fluiten van wedstrijden doe je niet zomaar even, ondanks dat dit vaak wel zo gedacht wordt. De meeste spelers, trainers en ouders hebben ooit weleens de spelregels geleerd maar ook die zijn volop in ontwikkeling. Echter, er is meer dan de spelregels alleen. Om jou optimaal voor te kunnen bereiden op het fluiten van je wedstrijden heeft REFEREE Factory voor elk niveau een unieke clinic ontwikkeld. In deze clinics staat het plezier centraal, maar met name ook de eigen inbreng en een actieve betrokkenheid van de deelnemers. Juist door te leren van en met elkaar kom je tot verrassende inzichten. Lees hieronder welke mogelijkheden REFEREE Factory biedt voor verenigingen op het gebied van clinics.

“Fluiten is Cool” – The future generation

Alle begin is moeilijk. Je krijgt een bal, een fluit, een klokje en een scheidsrechterspak en ga er maar aan staan. Veertien paar vragende ogen, ouders langs de kant en ook nog eens nieuwe spelregels. Je wilt het natuurlijk wel goed doen en er vooral ook veel plezier aan beleven. Durf jij het aan? Speciaal voor deze doelgroep heeft REFEREE Factory de clinic “Fluiten is Cool” ontwikkeld, een unieke combinatie tussen theorie en praktijk. In 4 interactieve sessies worden alle kneepjes van het vak bijgebracht in een veilige leeromgeving.

Deze clinic is geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar met een minimale groepsgrootte van 8 deelnemers en een maximale groepsgrootte van 25 deelnemers.

“Fluiten is stoer” – The next generation

Ineens sta je op een groot veld. De wedstrijden duren langer, worden moeilijker en ook de invloed van gedrag van spelers en ouders, maar ook van jou, wordt groter. Ineens zijn de “gewone” spelregels van toepassing en er wordt meer van je gevraagd. Ben jij er al klaar voor? Om jou voldoende bagage te geven is er de door REFEREE Factory aangeboden vervolgclinic “Fluiten is stoer”. In 3 unieke interactieve sessies leer je alles wat nodig is om optimaal voorbereid je wedstrijd in te gaan.

Deze clinic is geschikt voor deelnemers vanaf 14 jaar met een minimale groepsgrootte van 8 deelnemers en een maximale groepsgrootte van 25 deelnemers.

“Fluiten is top” – The generation of excellence

Ben jij klaar om de volgende stap te maken? Bij de A-junioren en in het seniorenvoetbal komen er hele andere zaken kijken en draait het niet meer alleen om de spelregels. Met name het interpreteren van de spelregels en het overbrengen daarvan wordt steeds belangrijker. De focus komt meer dan ooit te liggen op communicatie, uitstraling en mentale weerbaarheid. REFEREE Factory speelt hier op in door jou de clinic “Fluiten is top” aan te bieden, zodat je het laatste stapje ook kan maken en met veel plezier en uitdaging je wedstrijden kan leiden. In 3 avonden wordt jou alles bijgebracht wat je nodig hebt op het gebied van leiderschap.

Deze clinic is geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar met een minimale groepsgrootte van 8 deelnemers en een maximale groepsgrootte van 25 deelnemers.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande interesse hebben om met jouw vereniging aan één van bovenstaande clinics deel te nemen of meer informatie willen hebben, neem dan snel contact op met REFEREE Factory via het contactformulier.